18 Mart ruhu Denizli’de yaşatılacak
Zeynep Oral ile 8 Mart söyleşisi büyük ilgi gördü
16.03.2025 - Pazar 00:47
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında hafta boyunca düzenlediği etkinlikler, gazeteci-yazar Zeynep Oral’ın söyleşisi ile sona erdi.
DENİZLİ (İGFA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında gazeteci-yazar Zeynep Oral, Denizlili vatandaşlarla buluştu. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım, davetliler ve çok sayıda katılımcı yoğun ilgi gösterdi. Söyleşide, kadın hakları, edebiyat, gazetecilik ve Türkiye’de kadınların toplumsal konumu üzerine önemli konular ele alındı.
Zeynep Oral, gazetecilik mesleğinde edindiği deneyimlerden bahsederek, kadınların medya dünyasındaki yerinin güçlenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Ayrıca, geçmişten günümüze kadın hareketlerinin önemine değinerek, katılımcılara ilham verici mesajlar iletti. Etkinlikte söz alan dinleyiciler, sorularıyla söyleşiye katkıda bulunurken, Zeynep Oral da samimi ve içten yanıtlar verdi. Program sonunda, yazarın kitapları okurlarla buluştu ve imza etkinliği düzenlendi.
Dijital Delillerin Hukuki Gücü: Uzman Görüşü ve Bilimsel Yaklaşımın Önemi
Dijital Delillerde Manipülasyon ve Bilimsel Gerçeklik: Veri Güvenliği Nasıl Sağlanır?
Köpek Ödül Maması Nedir ve Neden Önemlidir?
Belgelerin Fiziksel Kondisyonu ve Eskitme Yöntemlerinin Tespiti
Büyükşehir’den Osmanlı tarihine ışık tutan söyleşi
25 metrelik yol projesinde çalışmalar hız kazandı
Kar Urfa'yı esir aldı
Büyükşehir’den kaldırımlarda yaya güvenliği için çalışma
Van'da 220 köy yolu ulaşıma kapalı