Yüzmeye engel yok!
Terminalde kaçak et operasyonu
22.09.2024 - Pazar 09:27
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Altınordu Otobüs Terminal’inde yaklaşık 300 kilo kaçak ve sağlıksız eti, vatandaşların tüketmesine fırsat vermeden yakaladı. Kaçak ve sağlıksız etler imha edildi.
ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Erzurum’dan Ordu’ya yaklaşık 300 kilo kaçak ve sağlıksız et gönderildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Kargo süsü verilerek 11 poşet içerisinde getirilen etlere, sipariş eden işletmeye götürülmeden otogarda el konuldu.
Altınordu Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede etlerin sağlıksız, kaçak ve soğuk zincirinin kaybolduğu belirlendi. Etler, Altınordu Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edilirken, etleri sipariş eden işletmeye ceza uygulanacak.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
Çağdaş Mimari Projelerde Şeffaf Korkuluk Sistemlerinin Yeri
Ev ve Daire Boyama Hizmetlerinde Profesyonel Yaklaşım
Sanki Depo” Geliyor: Ravx ve Norya Red İş Birliğiyle Yeni Bir Rap Projesi
PUBG UC ve UC Satın Al İşlemleri Oyunu Nasıl Etkiler?
SMS Onay ve Sanal Numara Hizmetlerinin Önemi
Dijital Delillerin Hukuki Gücü: Uzman Görüşü ve Bilimsel Yaklaşımın Önemi
Dijital Delillerde Manipülasyon ve Bilimsel Gerçeklik: Veri Güvenliği Nasıl Sağlanır?
Köpek Ödül Maması Nedir ve Neden Önemlidir?