Muğla Milas'ta kültür, sanat ve edebiyat günleri başlıyor
Malatya'da 'Sarı bir umut resmet'tiler
28.07.2025 - Pazartesi 17:05
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kayısı temasıyla düzenlediği “Sarı Bir Umut Resmet” adlı resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül alan ve sergilemeye değer görülen eserler, düzenlenen sergiyle sanatseverlerin ilgisine sunuldu.
MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen törenle “Sarı Bir Umut Resmet” adlı resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Rıza Murat Türksoy’un katılımıyla gerçekleştirilen ödül töreninde Sibel Nas birincilik, Mehmet Battal ikincilik, Hayrunisa Duman üçüncülük ödülünü alırken, Sena Aydoğan ve Mehmet Duman ise mansiyon ödülü sahibi oldu.

Yarışmada Birinciye 15 bin TL, İkinciye 10 bin TL, Üçüncüye ise 7 bin 500 TL ve 2 adet Mansiyon ödülüne de 4 bin TL para ödülü verilmiş oldu.

Ayrıca bütün katılımcılara teşekkür ve katılım belgeleri takdim edildi.
Törende sergi açılışı da gerçekleştirilerek sergi gezildi.
Dijital Delillerin Hukuki Gücü: Uzman Görüşü ve Bilimsel Yaklaşımın Önemi
Dijital Delillerde Manipülasyon ve Bilimsel Gerçeklik: Veri Güvenliği Nasıl Sağlanır?
Köpek Ödül Maması Nedir ve Neden Önemlidir?
Belgelerin Fiziksel Kondisyonu ve Eskitme Yöntemlerinin Tespiti
Büyükşehir’den Osmanlı tarihine ışık tutan söyleşi
25 metrelik yol projesinde çalışmalar hız kazandı
Kar Urfa'yı esir aldı
Büyükşehir’den kaldırımlarda yaya güvenliği için çalışma
Van'da 220 köy yolu ulaşıma kapalı