Edirne'de Saadet Partisi'nden 'emekli çalışan' uyarısı
Bahçeli: CHP zaten kendi kendini bitiren bir organizmaya dönüştü
17.04.2025 - Perşembe 18:29
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi toplumsal barışa tehdit olarak nitelendirirken, gençleri protestolara yönlendirmenin suç olduğunu söyledi. Sosyal medyadaki "CHP'ye kayyum" iddialarını yalanladı ve Türkiye'nin varlığının kıyamete dek süreceğini vurguladı.
ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’nin ortak akıl ve toplumsal barışının tehdit altında olduğunu belirtti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve çevresini eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'nin demokrasiyi hiçe sayarak sokaklarda ikbal arayışına giriştiğini belirterek, "Üniversite ve lise öğrencilerini ajite ederek protestolara yönlendirmek suçtur, sorumsuzluktur” dedi. Bahçeli, velilere çocuklarına sahip çıkma çağrısı yaparak, “CHP’nin provokasyonları evlatlarımızın geleceğini mahvetmeye yönelik. Öğrencinin yeri okul, sınıf ve kütüphanedir” dedi.
Bahçeli, sosyal medyada yayılan “CHP’ye kayyum” iddialarını yalanlayarak, “CHP zaten kendi kendini bitiren bir organizmaya dönüştü” ifadesini kullandı.
Türk milletinin birliğini lekelemeye çalışanların hukuki ve siyasi sorumluluktan kaçamayacağını vurgulayan Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti kıyamete kadar var olacaktır” dedi.
Bu arada TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’e de 'geçmiş olsun' dileklerini ileten MHP lideri Bahçeli, CHP’yi, Önder’in sağlık durumunu istismar ederek korsan bir bildiriyle kriz çıkarmakla suçladı. Bahçeli, CHP’li Meclis Başkanvekili ve Katip Üye’yi istifaya davet ederek, “CHP, TBMM’nin saygınlığına gölge düşürdü” diye konuştu.
Dijital Delillerin Hukuki Gücü: Uzman Görüşü ve Bilimsel Yaklaşımın Önemi
Dijital Delillerde Manipülasyon ve Bilimsel Gerçeklik: Veri Güvenliği Nasıl Sağlanır?
Köpek Ödül Maması Nedir ve Neden Önemlidir?
Belgelerin Fiziksel Kondisyonu ve Eskitme Yöntemlerinin Tespiti
Büyükşehir’den Osmanlı tarihine ışık tutan söyleşi
25 metrelik yol projesinde çalışmalar hız kazandı
Kar Urfa'yı esir aldı
Büyükşehir’den kaldırımlarda yaya güvenliği için çalışma
Van'da 220 köy yolu ulaşıma kapalı