Cheddar Peynirli Çıtır Bratwurst Sosis ile Damak Zevkini En Üst Noktalara Çıkarın

11.01.2021 - Pazartesi 19:09

Doğal sosis en lezzetli ve en sağlıklı şarküteri ürünlerinin başında gelmektedir. Palivor Çiftlik olarak sizlere her zaman en doğal ve lezzetli şarküteri ürünlerini sunmaktan mutluluk duyarız. Sitemiz üzerinden bulabileceğiniz bu ürünlerin hiçbirinde koruyucu ya da katkı maddesi bulunmamaktadır. Cheddar peynirli çıtır bratwurst sosis ile damak zevkini en üst noktaya çıkarabilirsiniz. Doğal bir dana sosis için birçok hususa dikkat etmek gerekmektedir. Dananın beslenmesi ve büyümesi de doğal ve hiçbir hormonal katkı olmadan sağlanmalıdır. Palivor Çiftlik olarak dikkat ettiğimiz hususların başında bu konular gelmektedir. Özellikle üretim koşullarının uygun ve kontrol altında olması gerekir. Bunun yanı sıra hijyen koşulları mutlaka uygun olmalıdır. Üretim koşulları uygun, doğal ve organik gerçek dana sosisler hem lezzetli hem de sağlıklı olacaktır. Bu sayede çocuklarınız da sizler de güvenle tüketebilirsiniz. Bu detayların yanı sıra sosis içerisinde hiçbir şekilde katkı ve koruyucu madde mevcut değildir. Bu özelliği sayesinde yüzde yüz doğal içerikle, sabah kahvaltılarınızda çocuklarınıza herhangi bir endişe duymadan hazırladığınız lezzetli tarifleri de sunabilirsiniz

Dana Sosis

Dana sosis protein açısından en zengin ve en lezzetli şarküteri ürünlerinin başında gelmektedir. Palivor Çiftlik olarak sizlere en lezzetli dana sosis çeşitlerini sunmaktan mutluluk duyarız. Doğal ortamında beslenen ve doğal olarak yetişen büyükbaş hayvanlardan elde edilen dana sosislerin içerisinde koruyucu ya da katkı maddesi mevcut değildir.  Sitemiz üzerinden yüzde yüz dana etinden hazırlanmış, organik ve doğal dana sosis çeşitlerine göz atabilirsiniz. Sandviçlerinize, yemeklerinizde, makarna ya da fast food tariflerinizde kullanabileceğiniz doğal dana sosis lezzeti ile damaklarınızı şenlendirebilirsiniz.

Bratwurst Sosis

Bratwurst sosis dana etinden üretilen en özel sosis çeşididir. Bu lezzet, Alman usulü bir sosis çeşididir. Palivor Çiftliği Bratwurst Sosis, dana etinden yapılan özel Alman usulü bir sosis olarak hem barbekülerinizde hem de yemeklerinizde kullanabileceğiniz lezzet olarak sizlere Palivor güvencesinde sunulmaktadır. Yüzde yüz dana eti kullanılarak özel baharatlarla harmanlanan lezzetli sosisimizin özelliği içinde hiç nişasta da kullanılmamıştır.

YORUM YAZ