Android Oyun Pazarı Büyüdü

11.01.2021 - Pazartesi 02:50

Oyun sektörü bu yıl itibari ile %70 büyüdü. Buna bağlı olarak online oyun bağımlılığı da arttı. Bilgisayar başında geçirdiğimiz saatleri kontrol ediyor musunuz?

Oyun oynamak artık hepimizin hobisi şekline geldi. Çocuktan, gencine kadar hemen hepimizin elinde akıllı mobil cihazlar, tabletler ve bilgisayar mevcut. Türkiye'de yapılan araştırmalara göre oyun oynama bağımlılığı şaşırtıcı derecede 7 yaşlarında başlıyor. Mobil cihazlardan oyun oynamak artık eskisi kadar zor değil. Bunun için bir çok seçenek mevcut,  full apk indir adresleri üzerinden telefonunuza tek tıkla istediğiniz oyunun mod apk dosyasını indirebiliyorsunuz.

Peki bu dönemlerde kullanıcılar en çok hangi mobil oyunları tercih ediyor, buna bakalım.

1- Pubg Mobile Android Full APK

Pubg mobile 2020 yılına damga vuran oyunlardan biri oldu. Telefon bağımlılarının yoğun ilgisi pubg mobile olan ilgiyi arttırdı. Sizlerde telefonunuza Pubg mobile apk indir işlemi yapmak istiyorsanız indirfullapk.com üzerinden bu işlemi saniyeler içerisinde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Pubg mobile oyununa arkadaşlarınızla ya da tek başınıza girip oynayabilirsiniz. Bir uçaktan oyun haritasına atılıyorsunuz ve belirlediğiniz bölgeye parüştle iniyorsunuz. Ardından düşmanlarınıza karşı savaşmak için ekipman toplamanız gerekiyor. Topladığınız silah ve diğer ekipmanlarla hayatta kalma savaşınız başlıyor.

Pubg Mobile Hileli MOD APK

Pubg topladığı ödüllerle sektörün parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Ücretsiz mobil oyun, HD grafikleri ve 3D sesleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Mobil cihazlardan mükemmel kontrol özelliği aktif.
Geliştirilmiş savaş haritaları ile savaşın keyfini süreceksiniz. Pubg mobile durmadan büyüyen kitlesi ile oyun zevkini iyice arttırıyor.

Kaynak: https://www.indirfullapk.com/pubg-mobile-0-16-0-apk-indir/

YORUM YAZ