MMO Korosu 'taş plak'tan çaldı
Sunay Akın BUSADER'in konuğu
07.01.2023 - Cumartesi 07:23
Çalışmalarına BUSADER çatısı altında devam eden Bursa BUSADER, "Yüz Yüze" adlı gösterisiyle modern meddah Sunay Akın’ı ağırlayacak.
BURSA (İGFA) - Cumhuriyet’in 100.yıl kutlamalarını tüm seneye yayma kararı alan Birleşik Uluslararası Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Dernekleri Federasyonu (BUSADER), ilk anlamlı etkinliğine Bursa BUSADER’le imza atacak.
Türkiye'nin en sevdiği isimler arasında yer alan, aynı zamanda modern meddah olarak da tanınan Sunay Akın, 11 Ocak Çarşamba günü Podyum Davet’teki "Yüz Yüze" isimli gösterisiyle kültürümüzün unutulmaya yüz tutan değerlerine, bilginin ışığı altında tanıklık ettirecek. Bu önemli gösteriyi izleyerek aynı zamanda BUSADER’in üniversite öğrencilerine sağladığı burs ve sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak isteyen herkesi etkinliğe beklediklerini belirten BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle, 100. yıl etkinliklerinin 2023 boyunca devam edeceğini dile getirdi.
İş Gücünüzü PDKS ile Verimli Yönetin
Hidrojel Diz Tedavisi ile Diz Kireçlenmesine Ameliyatsız Çözüm
İş Hukuku Nedir
Video Prodüksiyon Ajansı
Smile Design: Dijital Gülümsemenin Yeni Nesil Sanatı
En Kaliteli Film Deneyimi İçin Adresiniz: LiveFullFilmİzle.com
Yüksek Taban Erkek Ayakkabısı
PS5 HDMI Soketi Tamiri ile Oyun Keyfinizi Geri Kazanın
TMS Tedavisi ile Zihinsel Yenilenme ve Ruhsal Denge