Karamollaoğlu ve İmamoğlu 'Saadet'in iftarında buluştu

10.04.2022 - Pazar 09:54

Saadet Partisi’nin ‘Geleneksel İstanbul İftarı’, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

İSTANBUL (İGFA) - Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Geleneksel İstanbul İftarı”, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen iftar etkinliğinde konuşan Karamollaoğlu, Katılımcıların Ramazan aylarını tebrik etti.

Milli Görüşçüler olarak bütün insanlığın saadeti için çalıştıklarını belirten Karamollaoğlu, ‘adalet’ vurgusu yaptı.

“Adalet, insana göre değişmez” diyen SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Adalet, saraylarda gerçekleşmez. Adalet, kendisinin aleyhine tecelli ettiği zaman, tereddütsüz o hükmü kabul ederse, işte orada adalet var demektir. Yoksa adaletten sadece, istismar maksadıyla bahsetmiş olursunuz” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayını, “toplumsal hayatın birliği ve dirliği için bir can suyu” olarak niteleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Maalesef, iftar sofralarının bile ‘senin – benim’, ‘bizimkilerin – ötekilerin’ diye ayrıştırılmaya çalışıldığı günler yaşıyoruz. İftar sofraları, dini, inancı ne olursa olsun, herkesi ortak bir duyguda buluşturan bir gönül zenginliğin ifadesidir. Türkiye bugün, iftar sofralarını bile tesiri altına almış bir kibir ve israf düzeninden arınma mücadelesi veriyor” dedi.

YORUM YAZ