Bakan Koca'dan Diyarbakır'daki saldırıya 'hatırlatmalı' kınama

25.04.2022 - Pazartesi 09:51

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Devlet Hastanesi'nde yaşanan olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

ANKARA (İGFA) - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde sağlık çalışanlarına şiddet olayına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, ''Lice’deki sağlıkta şiddet olayında yaralanan olmamışsa da olmuş gibi etkilendik'' dedi.

Olayın ayrıntılarına yönelik paylaşımda bulunan Bakan Koca, "Elektrik akımına kapılması sonucu hayatını kaybetmiş olarak Diyarbakır Lice Devlet Hastanesine getirilen bir vatandaşımızın yakınları maalesef şiddete başvurmuştur. Bir kişi yere yatırıldığı esnada polis memurunun silahını alarak bir el ateş açmış, kurşun duvara isabet etmiştir" ifadelerini kullandı.

"SUÇA EĞİLİMİ OLANLARA HATIRLATIYORUM..."

Ateş eden kişinin emniyet güçlerince gözaltına alındığını ve hastanedeki güvenlik önlemlerinin artırıldığını belirten Bakan Koca, paylaşımında, "Lice'deki sağlıkta şiddet olayında yaralanan olmamışsa da olmuş gibi etkilendik. Suça eğilimi olanlara hatırlatıyorum, bir şiddet olayının failine, geçen ay 8 yıl 5 ay hapis cezası verildi" ifadelerine de yer verdi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1518373233627738112

YORUM YAZ